2 45 14 804
2 45 14 804 1700 София, Студентски град, ул. "Академик Стефан Младенов" №46
Close
(0) елементи
Няма продукти в кошницата.
ВСИЧКИ КАТЕГОРИИ
  Filters
  Предпочитания
  Търси

  Информация за доставка

  1.      След като поръчката е направена от Потребителя, служител ще се свърже с клиента за потвърждение на поръчката и за уточнение на всички подробности около доставката, ако е необходимо.
  • Доставката е възможна, само след потвърждаване на поръчката по телефона;
  • Доставките на пратките се извършват от понеделник до петък, с изключение на почивните дни и дните на официални празници;
  • Куриерската услуга се извършва само от куриерска фирма Speedy Express Delivery Services;
  • Срокът за доставка е между 1 и 5 работни дни:
  1. Доставка до 3 дни - Артикулът ще бъде наличен или за взимане от магазина*, или да бъде изпратен с куриер до 3 работни дни от направата на поръчката.
  2. В наличност - Артикулът е наличен или за взимане от магазина*, или да бъде изпратен с куриер на следващия работен ден от направата на поръчката.
  3. Доставка между 3 до 5 дни - Артикулът ще бъде наличен или за взимане от магазина*, или да бъде изпратен с куриер между 3 до 5 работни дни от направата на поръчката.

  *Предоставяме Ви и възможност да вземете Вашата поръчка директно от нашия магазин на адрес гр. София, ул. „Академик Стефан Младенов“ 46, до вх. Б. Направените поръчки чрез метод на получаване „Взимане от магазин“ се резервират от клиента за период от 7 календарни дни.

  1.      Продавачът се освобождава от всякаква отговорност в случай на закъснение и/или неизпълнение поради форсмажорни обстоятелства (напр. лошо време, стачки и т.н.).
  2.      Доставката се извършва до точния адрес, посочен от Клиента (независимо дали това е негов дом или работно място, или най-близкия до Клиента офис на SpeedyExpress Delivery Services).
  3.      Таксите за доставка са:
  • За доставки в гр. София: до 5.40 лв. за поръчки до 79.99 лв., а при поръчки на стойност над 80.00 лв. транспортните разходи са безплатни, но Клиентът заплаща такса наложен платеж в размер на 1.40 лв., в случай че е избрал метод на плащане „Чрез наложен платеж“.
  • За доставки в страната: 6.40 лв. за поръчки до 79.99 лв., а при поръчки на стойност над 80.00 лв. транспортните разходи са безплатни, но Клиентът заплаща такса наложен платеж в размер на 1.40 лв., в случай че е избрал метод на плащане „Чрез наложен платеж“.
  1.      Ако пратката не може да бъде доставена на Клиента и надвишава определения срок за изчакване за получаване от Клиента, пратката се връща на Продавача, който е освободен от задължението да изпрати поръчката повторно.