2 45 14 804
2 45 14 804 1700 София, Студентски град, ул. "Академик Стефан Младенов" №46
Close
(0) елементи
Няма продукти в кошницата.
ВСИЧКИ КАТЕГОРИИ
  Filters
  Предпочитания
  Търси

  Отказ от договора

   

  1.      Купувачът има право да откаже покупката в рамките на 14 дни от получаване на поръчката. Заявката за връщане на артикул може да стане по телефон или по имейл на info@ezclick.bg. Артикулът трябва да бъде изпратен обратно в рамките на 14 календарни дни от деня на получаването им.
  2.      Анулирането на покупката може да бъде направено както писмено по имейл на info@ezclick.bg, като се посочи име на купувач, име и код на продукта, номер на поръчката и датата на получаване, така и по телефона със същите данни.
  3.      Купувачът има право да откаже пратката при получаване от куриера, ако доставката се забави повече от 7 работни дни, без никакви основателни причини.
  4.      След отмяна на покупката, купувачът е длъжен да върне продукта непокътнат, неизползван и в оригиналната му опаковка. Възстановяването на заплатената от Купувача сума се извършва, само след като първо Купувачът върне продукта на Продавача, и само по банков път, за което Купувачът е длъжен да предостави данните на банковата си сметка на Продавача по електронен път чрез имейл на info@ezclick.bg. Възстановяването на сумата се извършва в рамките на 14 каледарни дни от деня на изпращане на имейла с данните на банковата сметка.
  5.      Връщане и замяна на артикули за сметка на ezclick.bg е възможно само тогава, когато:

  ✓  Продуктът е дефектен;

  ✓  Липсва част от продукта;

  ✓  Получен е грешен продукт;

  ✓  Продуктът е повреден по време на транспорта.

  1.      В случай на дефектен продукт в гаранция и при предварителна уговорка с ezclick, разходите за изпращане към ezclick са за сметка на Клиента, а разходите за връщане на ремонтирания продукт се поемат от ezclick.
  2.      Връщане и смяна на продукти за сметка на Клиента е възможно само тогава, когато:

  ✓ Артикулът е в добро състояние (не е счупен и не е надраскан);

  ✓ Няма наличие на износване, причинено от употреба;

  ✓ Артикулът е в оригиналната си опаковка и тя не е била отворена.

  Купувачът може да върне артикул на адрес: 1700 София, Студентски град, ул. "Академик Стефан Младенов" №46.